Jimmy Andersson til GK

Frilansdesigner Jimmy Andersson er ansatt som kommunikasjonsdesigner i det skandinaviske samfunnsbyrået. – I GK kan jeg jobbe med store ideer, sier han.

786d011b 6983 4e73 bc43 1fc97e0200ff
Ny kommunikasjonsdesigner Jimmy Andersson i GKs lokaler i St. Olavs plass 5.

Geelmuyden Kiese styrker seg på den kreative siden. Nå henter byrået inn den svenske frilansdesigneren Jimmy Andersson som kommunikasjonsdesigner. Det vil si at han både bistår i den kreative fasen og i designfasen.

– Jeg er veldig fornøyd med å starte i GK. Det er et sted der jeg ikke bare får jobbe med å designe annonser og å selge produkter, men der jeg får jobbe med store ideer og påvirke samfunnet, sier Andersson.

Andersson har over 20 års erfaring som frilansdesigner og art director. Han har bred erfaring med blant annet grafisk design, animasjon, illustrasjon, merkevarebygging og konseptutvikling. Han har en bachelor i visuell kommunikasjon fra University of Technology Sydney (UTS).

Andersson har bodd og arbeidet i Oslo siden 2008.

– Vi skal styrke oss også på den kreative og visuelle siden. Jimmy har lang og variert erfaring som blir verdifull for kundene våre, sier Severin Roald, administrerende direktør i GK.

GK har gjort en rekke nyansettelser i år. Selskapet har også fått på plass nye eiere og ledelse.

Jimmy Andersson begynte i GK 1. november.