Jonathan Vivaas Kise til Tinagent

Tinagent vokser med sin fjerde signering på kort tid. Foto- og film byrået har sikret seg den unge fremadstormende fotografen Jonathan Vivaas Kise.

Promo bw
Jonathan Vivaas Kise.

– Jonathan er utdannet fotograf fra England, noe bildene bærer tydelig preg av gjennom hans stillferdige betraktninger av sin egen samtid med et anstrøk av analog nostalgi. Ofte gjennom uanstrengt observasjon av venner og musikere som ligger hans hjerte nært. Bildene strutter av ungdommelig sødme og følsom tilstedeværelse. Gjenkjennelige følelser som man kan drømme seg bort i. Bildene er finstemte i farger, komposisjon og valg av motiv, forteller en entusiastisk Tina Holth.

– Lidenskapen for musikk har brakt ham inn i musikkverdenen, hvor han jobber tett med flere anerkjente artister. Enten det er på Europaturné med Dagny, pressebilder for Sondre Justad og Astrid S, eller artwork for Unge Ferrari. Jonathan jobber også med en rekke up-and-coming artister, der han bidrar med utviklingen av deres visuelle identitet.

– Jonathan er en sosial og glad fyr som vi gleder oss til å dele med vårt rause kontaktnett i ulike bransjer. Han jobber både digitalt og analogt. Er spontan, ujålete, teknisk leken, og ikke redd for å prøve nye medier. En sterk fotograf av sin tid, sier partner og fotografagent, Cathrine Sigurdsen.

I tillegg til Jonathan Vivaas Kise, består Tinagent av regissørene og fotografene Pål Laukli, Sigve Aspelund, Aksel Jermstad, Eirik Evjen, Trine Hisdal, Knut Bry, Lisa Westgaard, Dusan Reljin, Sebastian Ludvigsen, Thomas Qvale, Maren Klakegg, Cathrine Wessel og Morten Borgestad.

Untitled 1
All foto i bildekarusellen: Jonathan Vivaas Kise
SARI TEST SHOOT FINALS 0025
LOCHNESS TESTSHOOT JVK LOWRESS 36
JVK EYECANDY NEW EDIT 0004
FIEH
Emir 10 Ting Analoge JVK UTVALG 22
Ary Presse HIGH 10