Kavar Singh og Niels Windfeldt til Motion Blur

Ifølge produsent Espen Horn ønsker Motion Blur nå å puste nytt liv i reklamefilmselskapet.

89773 cae1f original
Kavar Singh og Niels Windfeldt skal være med å forme Motion Blurs nye reklamesatsing.

Kavar Singh og Niels Windfeldt skal være med å forme Motion Blur til et selskap med et unikt visuelt uttrykk og et kompromissløst fokus på å lage film i stor skala med moderne budsjetter, forteller produsent Espen Horn.

– Både Kavar og Niels har mye erfaring fra å strekke budsjettene langt for å realisere den kreative visjonen. Når de nå skal jobbe side om side med noen av Norges største historiefortellere, Harald Zwart og Espen Sandberg, vil det være en unik mulighet til å tilnærme seg det klassiske reklamefilmformatet med nye øyne.

Motion Blur og nevnte Horn har de to siste årene hovedsakelig produsert spillefilm, deriblant suksessen «Den 12. Mann» samt neste års «Amundsen». Espen Horn sier han nå gleder seg til å produsere gode reklamefilmer sammen med Singh, Windfeldt, Sandberg og Zwart, da det tross alt er der han er vokst opp.

Vender tilbake

Kavar Singh begynte opprinnelig som regissør i Motion Blur for fem år siden, men har vært borte fra selskapet det siste halvannet året. Han har laget reklamefilmer for kunder som Flax, Forsvaret, Telenor, VW og Norvegia. Niels Windfeldt har laget reklamefilmer for kunder som SAS, Preem, Telia, Cisco og Prior.

Motion Blurs nye nettsider finner du her.