Kavar Singh til Atlas

Produksjonsselskapet Atlas får den velrennommerte regissøren Kavar Singh med på laget.

83514 ccb4e original
Kavar Singh.

Kavar Singh står bak reklamefilmer som Telenors «Aksel», Forsvarets «Utdannelse», og Norsk Tippings «Flax Miami» samt prisvinnende musikkvideoer som Karpe Diems «Rebell i kjellerleiligheten min».

– Muligheten til å være med og bygge videre på noe nytt og spennende, sammen med en solid og ny generasjon skandinaviske filmskapere gjør at jeg er sikker på at Atlas er det rette stedet å utvikle meg videre, sier Kavar Singh.

– Elsker å utfordre meg selv

Atlas har kontorer i Stockholm og Oslo, og består i tillegg til Singh av regissørene Henrik Rostrup, Per-Hampus Stålhandske og Niels Windfeldt, samt produsentene Mats Olofsson og Kristian Kjelman.

– Jeg elsker å utfordre meg selv og lære nye ting. I Atlas blir jeg del av et fellesskap hvor jeg får tre unge og spennende regissører å sparre med, som tenker film på en ny måte. Samtidig har Atlas et produksjonsapparat som liker å lage film på den måten jeg helst gjør det, og som utfordrer tradisjonelle ideer om reklamefilm, sier han.

– Talentfull og hardtarbeidende

– Det er ekstra gøy når en så talentfull og hardtarbeidende regissør vil være med på reisen vår. Kavar har vist evne til å fortelle fengslende historier med puls, empati og sterkt fokus på form og uttrykk. Dette er også grunnpilarene for Atlas' arbeider, sier Kristian Kjelman, produsent i Atlas.Annonse: