KF lanserer: Kreative Jobber

Kreativt Forum lanserer et skreddersydd jobbmarked for kreative stillinger og oppdrag.

21842 d722f original

Kreativt Forum har det siste året vært gjennom en endringsprosess som har medført et betydelig løft i medlemsmassen, og hvor et nytt og annerledes fundert kreativtforum.no er like rundt hjørnet.

Som et ledd i dette er det også blitt gjort en kraftig oppdatering av det eksisterende oppdragsmarkedet, som nå blir titulert Kreative Jobber. Et fullverdig stillingsmarked for kreatører og andre folk i kreative stillinger, enten det handler om apputviklere, pakningsdesignere, lydteknikere, plannere, prosjektledere eller illustratører. Og det gjelder for konkrete oppdrag, fulltids- eller prosjektstillinger.

Der har du Kreative Jobber i et nøtteskall.

Alle på ett sted

– Kreative Jobber er en ny og oppgradert versjon av dagens jobb- og freelancemarked som tilfredsstiller dagens krav til teknologi og funksjonalitet. Vi har lagt vekt på at tjenesten skal være enkel og inituitiv å bruke enten du ønsker å lyse ut en stilling eller søke en jobb, eller anbefale en kandiat. I tillegg til faste stillinger og prosjektstillinger, legger vi også til rette for utlysing av oppdrag, forteller Benedikte Løvdal, daglig leder i Kreativt Forum.

Nisjemarked

For å sikre at man finner de beste folkene til det rette oppdraget, er det også inkludert en funksjon for eventuell finnerlønn, i tillegg til god integrasjon opp mot sosiale medier. I tillegg er det lagt inn adskillige filtreringsmuligheter innenfor både fagfelt og oppdragets art og lengde, slik at det blir enkelt å få oversikt innen hver kategori. Brukerne kan også abonnere på nye annonser og oppdrag til RSS eller epost.

– Vi opererer i en bransje der arbeidskraften beveger seg over både landegrenser og tradisjonelle bransjegrenser, og ønsket å tilby et jobbmarked som reflekterte dette, sier Løvdal.

Enkelt og intuitivt

Kreativejobber.no kommer således til å profilere annonsene mot studenter og andre relaterte miljøer i utlandet, slik at man godt kan legge inn annonser på engelsk.

Kreative Jobber kommer til å ligge på kreativtforum.no fra den nye løsningen slippes, og vil også ha et eget domene på kreativejobber.no, og du kan også følge @kreativejobber på Twitter for øyeblikkelig oppdatering på hva som til enhver tid skjer i det kreative arbeidsmarkedet.

Kreativejobber.no er et Kreativt Forum-produkt utviklet og designet av Lemonade. Nettsiden går live i uke 7.