KF tar kursvirksomheten til Harstad

I slutten av november reiser Kreativt Forum nordover for å holde sertifiseringskurs for reklamebransjen.

87194 18253 original
Jan Roger Eriksen, daglig leder i reklamebyrået Chili Harstad.

For første gang arrangeres det nå RRA-kurs (reklamerettslig ansvarlig) i Harstad. Kurset gir innsikt i regler knyttet til markedsføring overfor forbrukere, blant annet regelverk og problemstillinger rundt markedsføring mot barn og unge, villedende/urimelig markedsføring, skjult reklame, bruk av andres rettigheter og varemerker og design/opphavsrett.

Kurset arrangeres av Kreativt Forum i samarbeid med Zacco Advokater og reklamebyrået Chili Harstad. Byråleder i Chili, Jan Roger Eriksen synes det er en glimrende idé at de kreative bransjene i Nord-Norge benytter anledningen til å dokumentere sin kunnskap og få påfyll av ny kompetanse.

– Et skritt på veien

– Som sertifisert reklamebyrå ivaretar vi ikke bare våre kunders interesser, men også våre egne. Dette kurset er ett skritt på veien til større synlighet for den kompetansen og nivået som allerede finnes i vår region. Vi på Chili har syv nye medarbeidere som er påmeldt kurset, og håper så mange som mulig fra bransjen og eventuelt andre benytter muligheten sier Eriksen.

– Chili Harstad har vært medlem i Kreativt Forum siden oppstarten i 2008. Det har gitt oss en status og oppmerksomhet i markedet som har betydning, og som vil bli viktigere i årene som kommer, avslutter byrålederen.

Kurset foregår onsdag 29. november på Scandic Harstad. Les mer om innholdet og meld deg på her.