KF tilstede på Karrieredagene

En rekke profilerte selskaper bruste med fjøra for de rundt 1000 studentene som deltok da Høyskolen Kristiania inviterte til Karrieredagene.

92047 1d557 original
Foto: Aksel Sørbye

Torsdag 24. januar var Kreativt Forum tilstede på Karrieredagenea for å fortelle studentene om den kreative kommunikasjonsbransjen, hvordan det er å jobbe i et kreativt byrå, og ikke minst for å informere studentene om medlemsskap i foreningen.

– Studentene er våre fremtidige arbeidstakere og det er viktig å være tilstede på deres arenaer, forteller fag- og kompetanseansvarlig Aksel Sørbye i Kreativt Forum.

– Vi oppfordrer flere av våre medlemmer til å stille på neste års arrangement. Noen av de vi traff i dag var Creuna, Dinamo, GK og Itera, forteller han.

Om karrieredagene:

Høyskolen arrangerer karrieredagene i samarbeid med Studentunionen, og dagene er for alle studenter på Høyskolen Kristiania og Westerdals. Karrieredagene går over tre dager og starter etter at undervisningen er ferdig.

  • Dag 1: På denne dagen holdes det foredrag med tips til jobbintervju, LinkedIn-profil, studiemestring, hva som utgjør en god CV, og mye mer. Foredragene er ikke bransjespesifikke, og aktuelle for alle!
  • Dag 2: Denne dagen holdes det bransjespesifikke foredrag. Her får studentene et innblikk i hva som skjer i bransjene, hva de ser etter hos interns og jobbsøkere og får inspirasjon fra erfarne aktører.
  • Dag 3: Her får studentene sjansen til å møte fremtidige arbeidsgivere, muligheten til å diskutere sommerjobber eller deltidsjobb ved siden av studiene. De kan knytte kontakter for studieoppgaver, og generelt bygge nettverk og mingle med bransjeaktører.