KIND får Aspire Brands på kundelista

Merkevarebyrået utvikler flere merkevarer for amerikansk skjønnhets- og velvære-selskap.

Black makeupx

Aspire Brands er et distribusjons-byrå med hovedkontor i Ohio i USA, og divisjonskontor for Europa i Fredrikstad. Etter flere tiår som internasjonal distributør innen retail, skal Aspire Brands nå skape flere sterke, egne globale merkevarer.

Til denne globale satsningen har de valgt å samarbeide med KIND på strategisk merkevareutvikling, visuelle og emosjonelle konsepter, navn og implementering, etter KINDs Brand Vision-prosess.

– KINDs måte å jobbe både konseptuelt og emosjonelt med merkevarer på er noe vi har savnet hos andre samarbeidspartnere. Med KINDs fokus på detaljer og kvalitet i leveransen, er dette et samarbeid vi ønsker å fortsette med, sier Martine D. Andersen, Brand Communication Manager i Aspire Brands

– Statussymboler innen skjønnhet og velvære-bransjen er heldigvis i forandring, sier Jan Willy Skjølberg, Strategic Brand Consultant i KIND. – Fra å fokusere på forfengelighet, luksus og overflod, er det nå en dreining mot bærekraft, helse og etikk. Vi ser også denne dreiningen hos flere av våre internasjonale kunder, uavhengig av bransje. Med passer KINDs nordiske utgangspunkt og tilnærming til branding veldig godt.