Bareksten hedret med gull og «Best of show»

Designbyrået Kind gikk nylig av med seieren i den internasjonale konkurransen International Spirits Challenge i London for merkevaren Bareksten.

85984 102b9 original
Tom Emil Olsen (i midten til venstre) fra Kind inntok scenen sammen med Stig Bareksten (med trofé) for å motta den prestisjefylte prisen. Seremonien fant sted i Gibson Hall i London.

Kind gikk seierende ut i den internasjonale konkurransen «International Spirits Challenge» i London, etter å ha mottatt gull og «best of show»-trofe i kategorien New Individual Brand for merkevaren byrået har utviklet for Bareksten. Bareksten Gin fikk tidligere i år også dobbelt gull i VM for brennevin.

Kind-arbeidet gikk helt til topps og erkåret til årets nykommer-brand. The International Spirits Challlenge 2017 i London tiltrekker seg verdens ledende produsenter innen brennevin, samt spesialister innen design og markedsføring. Her samles bransjefolk for å hylle årets beste brennevin, både i smak og design.

Verdens beste Gin

Tidligere i år ble Bareksten Gin tildelt dobbelt gull i San Fransisco World Spirits Competition, det uoffisielle verdensmesterskapet i brennevin. Prisen var ennå en stor anerkjennelse for brennevinsprodusenten Stig Bareksten og Oss Craft Distillery, som er destilleriet bak merkevaren.

– Kind representerer etter min mening det beste innen skandinavisk design. Våre ambisjoner har hele tiden vært å skape produkter i absolutt verdensklasse. Det var derfor viktig for oss å jobbe med noen av de beste i verden på merkevarebygging og design. Kind har skapt et meget sterkt internasjonalt brand for oss, sier Stig Bareksten.

– Da Kind og Bareksten startet å jobbe sammen, sa Stig til meg at han skulle lage verdens beste sprit. Da svarte jeg at vi skulle lage verdens beste sprit-brand. Med disse høythengende prisene har vi kanskje fått en liten bekreftelse på at vi begge har lykkes, sier kreative leder i Kind, Tom Emil Olsen.