Kitchen sponser studenter

Kitchen er forhindret fra å delta på Gullblyanten i år. – Det gjør oss vondt, for det er for oss den aller viktigste konkurransen i året, og vi heier på Gullblyanten, sier byrået, som i stedet ønsker å sponse 10 innsendelser i årets studentkategori.

87992 35153 original

Som en del av Publicis Groupe, må også Kitchen avstå fra å sende inn til både kreative og strategiske konkurranser frem til over sommeren.

– Det gjør at vi med tungt hjerte må stå over årets Gullblyant. Kjedelig for oss, men for noen kan det bli en skikkelig opptur, sier byrået.

– Som mange har fått med seg investerer Publicis Groupe i Marcel, en helt ny AI-løsning som skal koordinere, utvikle og utveksle kunnskap for over 80.000 ansatte i hele verden. Dette betyr at våre kunder vil få lettere og raskere tilgang på «best practice», de flinkeste folkene og de viktigste trendene innenfor sin kategori.

Haakon Dahls personlige Gullblyantforfriskningsbudsjett

Det er ikke Kitchen alene som sponser denne utviklingen, men alle byråer i Publicis Groupe avstår fra konkurranser i ett år, og investerer pengene inn i utviklingen av ny teknologi.

– For oss i Kitchen betyr det blant annet at vi ikke får sendt inn eller deltatt på årets Gullblyant. Det gjør oss vondt, for det er for oss den aller viktigste konkurransen i året, og vi heier på Gullblyanten.

– Men selv om vi bruker konkurransebudsjettet til å investere i ny teknologi, har et budsjett holdt seg under radaren. Haakon Dahls personlige Gullblyantforfriskningsbudsjett. Det tenkte vi nå å gi bort til noen som trenger det. Budsjettet er ikke større og heller ikke mindre enn at det dekker 10 innsendelser i Studentkategorien. Og det er nettopp det vi skal bruke det til. Har du som er student et arbeid du har tro på men dessverre ikke penger til å sende inn? Vis det til oss da vel. Liker vi det, så sponser vi innsendelsen.

– Send arbeider du vil vi skal betale for til [email protected]. Og husk; den som intet mailer, intet vinner.

Fristen for innsendelse av arbeider til Gullblyanten er torsdag 25. januar.