Kjartan Lauritzen vil «Nyte D»

I helgen ble Kjartan Lauritzens musikkvideo til låten «Nyte D» sluppet. Brusjan Film står bak videoen, som blant annet inneholder Sognefjorden på sitt flotteste, en strøken Volvo 240 og andre biler som daler fra himmelen.

83922 2ac04 original

– Vi har den siste tiden jobbet tett med den svært kreative Per Akí aka Kjartan Lauritzen, forteller Thomas Stenerud fra Brusjan Film.

Produksjonsselskapet tok turen over fjellheimen til «den beste reklameplakaten for distrikts-Norge», Balestrand. Der ble de møtt av nydelig vær, folk som ville hjelpe med det som måtte være, og tusen meter høye fjell som stuper rett ned i fjorden, slik bare Sogn og Fjordane kan by på.

– Vårt ønske var å ha en kreativ flow der vi lot inspirasjonen flyte oss i mellom, i selskap med den slående naturen og en særdeles strøken Volvo 240. For oss var dette et prosjekt som åpnet øynene for hva vi egentlig sitter med av vakre locations her i Norge, og ikke minst hvor hjelpsomme noen av menneskene som finnes i dette langstrakte land er, forteller Stenerud.

– Vi vil på mange måter si at dette er en film laget av Brusjan Film, Kjartan Lauritzen og alle de gode menneskene i Balestrand.

Han legger til en til fun fact:

– Hotellet, Kviknes Hotel i begynnelsen av filmen, er det faren til Per/Kjartan som eier og driver, så vi holder det ekte!

Filmen har fått 75.000 visninger på Facebook, og ligger selvsagt også på YouTube.

Brusjan Film holder til i kontorer i Sagveien over Månfisken i Oslo, hvor Thomas Andal, Johannes Apelseth og nevnte Thomas Stenerud sitter. I dette prosjektet hadde de også med seg William Walter til å styre dronen gjennom det vakre landskapet.


Annonse: