Kjøpeglede hos Dinamo

CC Vest har vært i byrå-prøverommet og landet til slutt på Dinamo for å bekle rollen som ny byråforbindelse for kjøpesenteret.



– Konkurransen blant handelssentrene er tøff, og vi har stor tro på at Dinamo kan hjelpe oss med å spisse kommunikasjonen ytterligere, sier senterleder ved CC Vest Line Victoria Bergh.


– CC Vest er en kjempespennende kunde å jobbe med. Her får vi brynet oss på samarbeid på tvers av alle fagdisipliner, og det er både morsomt og utfordrende, sier kundeansvarlig og rådgiver i Dinamo Reklame Christin Utigard.

Dinamos første utfordring har vært å redesigne og skape et nytt CC Vest Magasin. En profilerende annonseserie basert på gammelt konsept blir også snart å se. Neste steg blir å utarbeide et nytt kommunikasjonskonsept som skal være operativt i løpet av et halvt års tid.

I Dinamo Reklame er det rådgiver Christin Utigard, prosjektleder Anne Gro Carlsson, AD Jan Cato Tangen og tekstilforfatter Odd Einar Hennøy, som holder i trådene.

I Dinamo Red er det daglig leder Per Engh Halvorsen, redaktør Ingunn Solli, prosjektleder Siri Wulfsberg og designer Christen Pedersen som syr sammen magasinet.