Klart for Sterk Reklame i Stavanger

Stavangerregionens viktigste reklame- og designpriser deles ut førstkommende fredag under det årlige arrangementet Sterk Reklame.

Jury 1x
Fra juryrommet. Til venstre: Kaja, Bernt, Susanne. Til Høyre: Carl-Erik, Aud Helen og Johannes.

Sterk Reklame er en regional konkurranse som priser det beste av reklame og design i Stavanger-regionen, og som skal synliggjøre verdiøkningen og engasjementet som følger av bransjens bidrag til regionen.

– På grunn av pandemiens herjinger og restriksjoner er det to år siden sist gang vi arrangerte Sterk Reklame. Til tross for utfordrende tider så ser vi at det utføres mye godt arbeid, og vi gleder oss til å feire kreativitet og verdifull kommunikasjon sammen med gode bransjekolleger for første gang på lenge, sier folkene bak Sterk Reklame, som arrangeres i samarbeid med Kreativt Forum.

Oppsamlet økning

I år er det 145 bidrag som er blitt sendt inn i totalt ti forskjellige kategorier. Tallet på innsendelser var all time high sammenlignet med tidligere år, men grunnen til det er jo ikke så særlig mye å snakke om. Like meldes det om økt aktivitet og lysere tider blant de forskjellige design- og reklamebyråene som er tilstede i regionen.

Av de innsendte arbeidene blir xx hedret med pris: ti gull, elleve sølv, åtte bronse og tolv diplom. I tillegg blir det delt ut Grand Prix blant gullvinnerne.

– Verdige vinnere

Arbeidene har blitt vurdert av en jury bestående av tre kortreiste og tre tilreisende kreatører: Carl-Erik Conforto (juryleder, SMFB), Bernt Henrik Kommedal (Fasett), Susanne Hovda (Try), Kaja Wang (ANTI), Johannes Solhaug (Procontra) og Aud Helen Eike Erdal (PlayDesign).

Også i år gikk det i gode ideer og godt design i Stavanger, ifølge juryleder Carl-Erik.

– Det var stort sett en sann glede å gå gjennom de 145 arbeidene som var sendt inn til Sterk Reklame. I enkelte av kategoriene er nivået skyhøyt, noe som gjorde jobben til juryen ekstra vanskelig, men desto mer gøy! Kort sagt, det var utrolig mange gode ideer, godt tenkt, godt fortalt og godt presentert. Det er forhåpentligvis mange som kommer til å bli glade på fredag. Det har de absolutt god grunn til!