Kliner til på Blå

Klubbkonseptet «The Fuck Shop» debuterer på Blå førstkommende lørdag. Ideen er å blande musikk og visuelle elementer for å skape en ny og mer uttrykksrik form for klubbing.

9111 3367d original

– Vi har det siste året lagt ned noen hundre timer arbeid, leid utstyr for tusenvis av kroner og kranglet mye for å gi Oslos klubbgjengere noe de aldri har vært med på før, forteller Christian Bielke, også kjent som Johnny Jaywalker, den ene halvparten av DJ-duoen Jaywalkers.

Fire storskjermer På The Fuck Shop skal de dekke dansegulvets vegger med fire storskjermer, og fyller også lokalet med flere ulike visuelle uttrykk. Den visuelle biten er det menneskene med de klingende navnene ÆÆÆÆ og zuprextra som står for. De har tidligere gjort Europas største skjermproduksjon, der 16 projektorer fylte et 400 meter langt, 14 meter høyt og 360 graders lerret på Aker Stadion i Molde under en Röyksopp-konsert (se en bit fra konserten i mediespilleren).

DJs er Johnny Jaywalker (Christian Bielke) og Martin Yang, begge designere og illustratører. Sistnevnte har spilt på utesteder i Oslo de siste syv årene, fra Cosmo, og Living Room til Dattera, Fabrikken og Blå. Cristian «Johnny Jaywalker» Bielke er kjent fra DJ-trioen Jaywalkers, som har holdt det gående med klubbkonseptet «Ballin´ On A Budget» i over to år nå.

– Forvent deg baile funk, grime, elektronika, hip hop, Baltimore club, Miami bass, fransk pop og house, sier Bielke om kveldens musikalske innslag.

Som om ikke det var nok: Resten av Blå blir pyntet opp av design/blogg-kollektivet Kjeft a!

Jaywalkers DJ'er for øvrig på kveldens KF-hagefest hos Tinagent.