Kreativ skapertrang hos Sheriff

Regiduoen Nic&Sune hos produksjonsselskapet Sheriff fant en Sølvmikk-vinner de likte, og ville demonstrere at de kunne forvandle jobben til en Sølvfisk.

78587 d9642 original
78590 3afb5 original

– Etter mange år i utlandet hadde vi enormt lyst til å lage noe «på norsk» igjen. Så i sommer bestemte vi oss for å se gjennom norske, kreative ideer og fant vanvittig mye bra som ikke har blitt laget film på før. Ideen til Anders, Sebastian, Martin og Henrik hos TRY/Apt for Finn.no ble rett og slett umulig å gå forbi, uten at vi ønsket å se hvordan den kunne se ut på film. Det er akkurat denne typen manus vi elsker å jobbe med, så da måtte vi bare ut å skyte film, forteller Nic&Sune.

(Den opprinnelige radiokampanjen ble til under en idédugnad hos TRY/Apt der alle kreatørene deltok (for øvrig jobber Anders Holm og Sebastian Prestø nå i Morgenstern – red.anm.).

Filmene er produsert med små og enkle ressurser, og for Sheriffs del sier de at det ble det en fin øvelse i å vise at gode ideer ikke nødvendigvis trenger å koste skjorta, da den gode ideen alltid vinner.

Sheriff avslutter med en invitasjon til byråene.

– Vi har fått mange flinke regissører i Sheriff, både i Nic&Sune og de sultne talentene som kommer etter. Det finnes mange gode ideer det ute, og vi ønsker å lage film av dem. Prøv oss mer enn gjerne, avslutter produsent i Sheriff, Eivind Sæther.