Kreativt Forums Kundepris til Skatteetaten

Den statlige etaten som for de fleste er synonymt med selvangivelsen, skattemelding og det som verre er, mottok prisen som bekrefter at de de siste årene har seilt opp som en av reklamebransjens favorittkunder.

KF Kundepris 3
Til venstre: Underdirektør kommunikasjonsavdelingen hos Skatteetaten, Christina Strand. Til høyre: Seniorrådgiver i Skatteetaten, Andreas Vatnøy. Foto: Tor Lie
KF Kundepris 1
Christina Strand hos Skatteetaten takker for prisen. Foto: Tor Lie
KF Kundepris 2
Foto: Tor Lie

Skattetaten har markert som en smart og sympatisk reklamekjøper det siste årene, kanskje særlig med de animerte filmene og det lystige budskapet som har kommet med kampanjene fra TRY.

Kreativt Forums Kundepris ble delt ut av daglig leder Benedikte Løvdal på Gullblyanten-scenen fredag kveld. Hun leste følgende begrunnelse:

– Kreativt Forums kundepris deles ut til en kunde som gjennom året har vist evne og vilje til å kjøpe annerledes, dristig og uventet reklame

– Årets vinner av Kreativt Forums Kundepris hadde i sin tid et litt støvete renommé, og budskapene deres ble gjerne knyttet til noe folk flest gruet seg til.

– De siste årene har de likevel utviklet kommunikasjon som har bidratt til at folk har senket skuldrene i møte med dem. Det skulle man nesten tro ikke var mulig, og da er det på sin plass at de blir anerkjent av bransjen for motet sitt.

– Og nettopp det har de blitt. Gratulerer så mye til Skatteetaten!