Krogsveen skal juryere Young Guns 18

Design Director Jens Jørgen Krogsveen i Bold Scandinavia er norsk representant i årets Young Guns-jury, en av verdens mest prestisjetunge konkurranser for unge kreatører.

Krogsveen
Jens Jørgen Carelius Krogsveen.

Young Guns 18 arrangeres av non-profit organisasjonen The One Club for Creativity, som også står bak The One Show, ADC Annual Awards og Creative Week i New York. Nå har de offentliggjort listen med 79 ledende kreatører fra 32 land som skal juryere årets utgave, der kreatører under 30 fra hele kloden konkurrerer.

Design Director Jens Jørgen Krogsveen i NoA-byrået Bold Scandinavia er Norges representant.

– Young Guns har alltid vært en viktig greie, og jeg husker konkurransen som gjev da jeg selv studerte design og kommunikasjon. Det at den går på kryss av disipliner, og kun baseres på eksisterende portefølje gjør og at man ofte ser talenter med mye egenart, og som vil noe med arbeidene sine, forteller Krogsveen.

Juryeringen av Young Guns foregår digitalt, og det er tre runder hvor alle sitter for seg selv, før alle juryene møtes for å diskutere i begynnelsen av oktober.

– Ettersom jeg selv jobber konseptuelt innenfor forskjellige displiner, om det er design, musikk eller billedkunst, så kjennes det veldig bra ut å få juryere i Young Guns, jeg gleder meg!, avslutter Krogsveen.

Her kan du se hele juryen og lese mer om konkurransen.