Kvae juryerer regi-pris

Bruno Ø. Kvae, produsent i Filmhuset Reklame, skal sitte i juryen for Young Director Award under Cannes Lions.



Podusent og kreative leder i Filmhuset Reklame, Bruno Ø. Kvae skal i år sitte i juryen for Young Director Award i Cannes. Utdelingen er Cannes Lions' viktigste sidearrangement, og har støttet og fremmet internasjonale, talentfulle debutanter innen kreativ reklamefilmproduksjon siden 1998.

Kvae, som selv har vunnet løve under Cannes Lions, synes det er spennende å få oppleve en annen side av Cannes.

Et ekstra løft. – Det er gøy å få se hva som rører seg av unge talenter innen kreativ reklameproduksjon, og ikke minst å få mulighet til å gi noen av dem et ekstra løft for å bli sett i en ellers tøff konkurransesituasjon.

Hvert år deltar 300 håperfulle regissører og 900 publikummere. Prisen deles i to hovedgrupper: Europeisk og ikke-europeiske regissører. I tillegg underdeles det i åtte priskategorier: TV-reklame, Test-reklame, Filmskole, Brandet kortfilm, Webfilm, Musikkvideo, Animasjon og Videokunst.

Juryen utnevnes av YDA-presiden François Chilot i samarbeid med cfp-e (Commercial Film Producers of Europe), hvor også produsentforeningen i Norge er medlem. Konkurransen arrangeres av Shots.net og cfp-e.

www.youngdirectoraward.com