Kvae til Motion Blur

Filmprodusent Bruno Kvae begynner å jobbe i Motion Blur førstkommende mandag.



Bruno Kvae har bakgrunn fra Markedsføring og Grafisk design på Merkantilt Institutt, i tillegg til utdannelsen fra Westerdals, der han ble uteksaminert som AD i 2001. Han har jobbet hos SCPF i Madrid, vært flere år i eventbransjen som produsent før han endte opp på Filmhuset som reklamefilmprodusent.

Motion Blur sier de i lengre tid har jaktet på en produsent med bakgrunn fra kommunikasjon.

– Bruno vil med sin brede og allsidige erfaring fra produksjons- og eventbransjen bli et godt supplement til de øvrige i Motion Blur. Med hans utdannelse og erfaring fra reklamebransjen, en stor evne til å jobbe med team og også ide´er, vil han være med på å utvikle Motion Blur videre, sier Motion Blur-sjef Espen Horn.

– Dette er perfekt, vi gleder oss som små barn, nå kan vi for alvor bli to menn i ett par sko, sier legger han til.

Kvae er omtrent like fornøyd, later det til.

– Dette er helt vilt og fantastisk på alle måter. Det har alltid vært et mål å få lov til å jobbe med de beste i bransjen, og Motion Blur har vært et sted jeg har sett opp til lenge. Som produsent i filmbransjen har jeg utviklet meg mye, med et ønske om å bli en av de beste i fremtiden. Jeg har alltid vært veldig tydelig på kvalitetsikring av det lille ekstra. Legge ambisjoner, ide´er og gjennomføringer til et høyere nivå, slik at man kan være stolt som avsender. Nå har jeg et selskap som kan pushe meg videre, regissører på toppnivå og produksjoner jeg virkelig kan utfordre meg selv og andre på, sier Kvae

Både Kvae og Horn reiser til Cannes til uken. Kvae som jurymedlem i Young Director Award (YDA), Horn som juryleder for Film Craft-juryen.