Lanserer møteplass for Dribbble-brukere

Med utgangspunkt i det digitale nettverket Dribbble.com, lanserer tre Hyper-designere Dribbbleriet, en møteplass for likesinnede i Oslo.

44458 17ce9 original
Skjermdump fra Dribbble.com

Dribbble.com er et digitalt nettverk av designere hvor det hver dag deles tusenvis av arbeider. Små skjermdumper og skisser på 400 x 300 pixler gir en innsikt i hva andre designere jobber med, mulighet til å få tilbakemelding fra andre og ikke minst bli inspirert av hverandre. I dag er det delt hele 192,261,172,880 pixler på Dribbble.

Ved siden av det digitale nettverket har Dribbblebrukere også tatt initiativ til å starte meetupgrupper rundtom i verden. Her samles brukerne for å diskutere design, møte nye folk, følge forelesninger, tegne og være kreativ.

Hva er Dribbbleriet?

Dribbbleriet er en slik meetup-gruppe. Et sted hvor designere i Oslo og omegn kan samles, treffes, snakkes og bli inspirert av hverandre. Dribbbleriet skal vise fagrelaterte filmer, ha såkalte Analoge Playoffs, diskutere designtrender, mingle og bli kjent med hverandre, bli inspirert og ha det gøy.

Det er tre designere fra Hyper som har dratt i gang Dribbbleriet: Elvis Nunez, Roger Olden og Thuy Gia Nguyen. Arrangementet er primært rettet mot webdesignere, ikon-magikere, typografer, logodesignere og grafiske designere. Det hele er gratis.