Lars & Christoffer til FUS!

Regiduoen Lars Åndheim og Christoffer Lossius har funnet seg nytt hjem for reklamefilmproduksjon.

Pressebilde L Cxx
Lars Åndheim og Christoffer Lossius.

Lars Åndheim og Christoffer Lossius har i flere år gjort seg bemerket både i reklameverdenen og TV-ruta. De har fått folk til å le med programmer som «Verdens minste kommentatorboks» og «Det kunne vært verre» med Espen Eckbo, og med reklamefilmene sine har de hentet hjem både sølvfisk og heder i Cannes.

– Vi har alternert mellom være hjemløse frilansere og å sove på sofaen hos NRK i en stund nå, sier Lars og Christoffer. – Det har vært hyggelig det, men nå føles det riktig å flytte inn hos FUS! Hvorfor?

– 1) Vi har alltid hatt lyst til å være et sted som har utropstegn i navnet sitt.

– 2) Det er et hyggelig og kult miljø hvor vi kan utvikle oss videre, og lage masse morsomme reklamefilmer i tiden fremover.

I lokalene i Mølleparken har FUS!-produsentene Glenn Huth Mæland og Halvor Lid gjort klart et dobbeltrom i anledning ankomsten.

– Vi har lenge vært fan av det Lars og Christoffer har laget, uansett format, derfor er det stor stas at de har funnet veien hit til oss, sier Halvor Lid. – Med sin sans for lun humor og minneverdige filmkarakterer er de et velkomment tilskudd til registallen her i FUS! Dessuten har det alltid vært veldig hyggelig å møte disse gutta på fest – men i mangel av den type tilstelninger den siste tida, så løste vi det like greit ved å ta dem hit på permanent basis.

Her kan du se et utvalg av duoens filmer.