Larsiveli er klar for Gullblyanten

Den fremadstormende Horten-rapperen Larsiveli, kjent for monsterhiten «Baby», skal få reklamefolket til å riste av seg sine gjenværende hemninger under Gullblyantens prisutdeling. Og på etterfesten får han med seg gangsterrapperen Doni Mula på scenen.

95879 df245 original
Larsiveli. Foto: Ole Martin Halvorsen
95880 dc246 original
Doni Mula. Foto: Shawn Arvind

«Din favorittrappers favorittrapper», Horten-rapperen Larsiveli, er et rått talent med en inderlig og direkte stil, omtalt som «stahet og sult, blandet med ydmykhet og koketteri» (Natt&Dag), med et «sjeldent stjernepotensial» (Dagbladet).

Artistens kommersielle gjennombrudd kom i 2018 med låten «Baby», som blant annet var A-listet på P3 i over et halvt år, tett etterfulgt av EP-en «Tvilling». Han har signert med det legendariske hip-hop selskapet Def Jam Recordings/Universal Music Norway, og gjorde en bunke uforglemmelige liveopptredener i fjor. I 2020 er planen at Larsiveli tar steget opp i den definitive toppen, blant annet via et planlagt samarbeidsprosjekt med produsenten Pluto (blant annet kjent for Isah & Dutty Diors «Hallo»).

– Jeg skal levere det jeg er kjent for under Gullblyanten; energi, allsang og en klype baris, lover Lars «Larsiveli» Reisersen overfor Kreativt Forums lesere.

Larsiveli + Doni Mula = etterfest

Larsiveli blir det musikalske innslaget på selve prisutdelingen som foregår på Clarion Hotel The Hub, men trår til enda en gang samme kveld under etterfesten som arrangeres i kjelleretasjen på Youngs på Youngstorget. Da får han med seg Doni Mula på scenen, også han fra Vestfold, og kjent som «Norges hardeste gangsterrapper». Han varmet nylig opp for den fullsatte Kamelen-konserten på Sentrum Scene, og var et hett navn under årets utgave av by:Larm.

DJ-en under etterfesten er ingen ringere enn Margaret Berger.

Her ser du Larsivelis «Baby».

Gullblyanten foregår på Clarion Hotel The Hub fredag 6. mars. Husk å kjøpe billett innen 14. februar.