Henriette Leikanger tar over som byråleder i HyperRedink

Lederskifte i HyperRedink når Øyvind Vederhus nå gir seg etter tre år i Ahead-konsernet.

– Øyvind er en av bransjens beste og en som jeg personlig har satt svært stor pris på å samarbeide med. Det er heldigvis ingen dramatikk i dette, og når Øyvind velger å gi seg har vi talent på plass i rekkene som står klare til å ta over. Henriette er en kulturbygger av rang og har jobbet hos oss i 8 år både som COO i Ahead Group og HyperRedink. Hun har bred byråkompetanse og kjenner hver krik og krok av virksomheten vår. Henriette har kapasitet og kompetanse som byrået trenger nå og er rett og slett et operativt supertalent, sier administrerende direktør i Ahead Group, Per Engh Halvorsen.

Ahead henriette 006 highres
Henriette Leikanger har vært COO i Ahead Group og HyperRedink. Nå tar hun over som byråleder. Foto: Hampus Lundgren

Hyper og Redink fusjonerte høsten 2019, og samler kreativitet, teknologi og innhold under ett tak. Byrået har kunder som Santander, Atea, Stortinget, Mills, Oslo kommune og Miljødirektoratet, og leverer et bredt spenn av tjenester fra strategi og innhold til nettløsninger og digitale opplevelser.

– Jeg kjenner selskapet ut og inn og vet at jeg overtar et av bransjens mest kompetente team, så dette ser jeg frem til. Sammen med gode kolleger skal vi fortsette å skape magi for våre kunder, sier Henriette Leikanger.

– Hele reisen fra Redink til i dag har vært et enormt privilegium, først og fremst på grunn alle de dyktige kundene som utfordrer og utvikler oss, og folka jeg har fått lov til å bli inspirert av, lære fra og lede. Jeg setter enormt stor pris på gjengen vår, alt vi kan og er. Etter et år preget av endringsfokus og etablering av felles kultur og verdiforslag går byrået fra høsten over i en ny fase, og da er tidspunktet riktig for å gi stafettpinnen videre, sier Øyvind Vederhus.