Lindorff valgte Los & Co

Etter en omfattende byråkonkurranse har Lindorff valgt Los & Co som ny byråpartner for de neste årene.

87829 94113 original
Jo Espen Johansen (kreatør), Stine Conradi Prøitz (kundeansvarlig), Janne Solberg (markedssjef Lindorff), Stig Inge Eikemo (kommunikasjonsdirektør Lindorff), Hans Christian Grønn (kreatør) og Bjørn Kjetil Tønnessen (rådgiver).

Lindorff har over hundre års erfaring med å hjelpe folk med å finne løsninger på betalingsutfordringer. I dag leverer de tjenester innen inkasso, fakturering, betaling, kredittopplysning, låneadministrasjon og porteføljekjøp. Framover skal Los & Co bistå med kommunikasjonstjenester.

– Vi ønsker å veilede både folk og virksomheter mot en sunnere økonomi. Tankene og tiltakene Los & Co presenterte i pitchen harmonerer godt med vårt syn på hvordan vi skal befeste og utvikle posisjonen som Europas ledende innen kreditthåndtering. Samtidig er det mye i Los & Co sitt tankegods som utfordrer oss, og ikke noe er bedre enn det, sier markedssjef i Lindorff, Janne Solberg.

De er allerede kommet godt i gang med samarbeidet.

– Det var særlig Lindorff sitt fokus på problemløsing vi fant interessant. Det at de har et ønske om å forstå bransjene og menneskene de jobber med slik at de kan legge til rette for at færrest mulig havner i økonomisk uføre, sier rådgiver i Los & Co, Bjørn Kjetil Tønnessen.