Liten Film blir større

Produksjonsselskapet Liten Film tar inn tre nye partnere, deriblant skuespiller og investor Bjarte Hjelmeland. Inn i selskapet kommer også Johanne Koivunen Hoff, tidligere videosjef i Dagens Næringslivs kreative byrå, samt skuespiller og manusforfatter Lars Berge.

Liten Film horisontal pressebilde
Fra venstre: Aleksander Rebaudo, Johanne Hoff, Lars Berge og Bjarte Hjelmeland Foto: Jon Strøm

– Når vi først skal utvide så er det en luksus å kunne ta inn noen av de flinkeste folkene jeg kjenner, som jeg har samarbeidet med i lengre tid og som jeg vet fungerer, sier daglig leder og grunnlegger av Liten Film, Aleksander Rebaudo.

Liten Film ble etablert i 2019 og ifølge Rabaudo ligger de an til å firedoble omsetningen i sitt første hele driftsår.

– Med tilskuddene som gjøres nå gleder vi oss til å kunne ta inn større prosjekter og konkurrere med mer veletablerte produksjonsselskaper, sier Rebaudo.

– Med hjerte for faget

– Medielandskapet og bransjen vår utvikler seg innmari raskt, jeg var sulten på å tilhøre et miljø designet for å tilpasse seg nettopp det. Kjernen i Liten Film og frilanserne tilknyttet selskapet er en gjeng innovative hoder med hjerte for faget. Jeg gleder meg veldig til å utfordre det etablerte sammen med dem, sier Hoff.

Hun har tidligere jobbet med blant annet dokumentar i Dagbladet Magasinet, kultur i Red Bull, film i Spoon Agency og DNX Studio. I Liten Film går Hoff inn i rollen som kreativ leder.

– Flinke folk finner hverandre, og da jeg var så heldig å bli invitert inn til å delta sammen med denne gjengen var det ikke så vanskelig å svare ja. Jeg har sett hva de kan og hvordan de samarbeider, og gleder meg til å følge dette eventyret på nært hold, sier Hjelmeland.