Nytt kreativt leder-team i Llowbank

Llowbank justerer kursen med ny strategi, og forsterker laget med Ida Fjeldbraaten som ny partner og kreativ leder i team med Tone Humblen. Tidligere kreativ leder Tore Woll har valgt å forlate byrået.

87899 f9926 original
Tone Humblen og Ida Fjeldbraaten er nye kreative ledere i Llowbank.

Ida Fjeldbraaten har tidligere jobbet blant annet med sosiale medier for Kongehuset, som tekstforfatter i Saatchi & Saatchi og de siste årene drevet et eget byrå innenfor markedsføring av litteratur. Tone Humblen, som har jobbet i Llowbank siden oppstarten, flytter opp i den kreative ledelsen.

– Her jeg hører hjemme

– Jeg har jobbet for meg selv i noen år nå og trivdes såpass godt med det at jeg så for meg at jeg ikke skulle tilbake i reklamebransjen igjen, forteller Fjeldbraaten. Men jeg ble nysgjerrig da Tone Humblen ringte i fjor og spurte om jeg ville jobbe litt med henne på frilansbasis, og etter noen pitch-seire og gøyale jobber, så har jeg etter hvert innsett at det er med Tone og de andre i Hausmannsgate 16 jeg hører hjemme, sier Fjeldbraaten.

– Et strålende menneske

– Det har vært et inspirerende år, som allerede bærer frukter gjennom tillit hos nye oppdragsgivere og jobber som Glasmagasinet og Postens Hemmelig julevenn. I tillegg til å være et strålende menneske, er Ida ekstremt idésterk og noe så sjeldent som en innsiktsfull og skrivende tekstforfatter, med god forståelse for samfunn, kultur og kundenes virksomheter. Jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller byråleder Terje Banken.

Valgte å gå til sitt

Llowbank ble startet opp av Terje Banken, Tore Woll og Arne-Inge Kristoffersen i 2012. Etter en egenevaluering høsten 2017 var konklusjonen at de kreative og økonomiske resultatene ikke var blitt som forventet til tross for betydelige investeringer i kreativitet.

– Alle var enige i målene, men ikke nødvendigvis i strategi, hva som skulle til for å heve oss til ønsket nivå, forteller Banken videre. – Prosessen resulterte blant annet i at tidligere partner og kreativ leder Tore Woll valgte å forlate byrået og forfølge egne ambisjoner. Det er selvfølgelig vemodig å skilles, men prosessen var ryddig og vi er fortsatt gode venner, avslutter Banken.