Los & Co inn på eiersiden i Neue

Neue Design Studio girer opp og får med seg Los & Co på eiersiden. Neue fortsetter som eget selskap, men flytter tettere på sitt nye søsterselskap.

88578 83086 original
Neue blir del av et større miljø: kreativ leder Lars Håvard Dahlstrøm og digitalt ansvarlig Erlend Tangen Istad.

Siden oppstarten i 2008 har Neue Design Studio høstet anerkjennelse både hjemme og ute for sine arbeider med blant annet de nye norske passene, Meteorologisk institutt, Dansens Hus og Paleet. Nå girer de opp for en ambisiøs nysatsing med Los & Co på eiersiden.

– Neue skal fortsette å være et kreativt miljø med spisskompetanse på identitetsdesign. Vi er stolte over det vi har fått til, og gleder oss til fortsettelsen med en medeier som har minst like hårete ambisjoner for Neue som oss selv, sier kreativ leder Lars Håvard Dahlstrøm.

– Vi får anledning til å videreutvikle oss som byrå og forsterke vårt faglige fokus. Vi gleder oss til å lage enda finere, større, bredere, mer synlige og sprøere ting sier Erlend Tangen Istad, digitalt ansvarlig hos Neue.

Trekker på et større miljø

Det planlegges en ambisiøs satsning på teknologisk kunnskap i den nye konstellasjonen for å styrke digitale leveranser. I løpet av kort tid flytter Neue tettere på sitt søsterselskap Los & Co, men de understreker at Neue fortsetter som eget selskap.

– Neue fortsetter med uforminsket styrke. Som eget selskap, med egne kunder og prosjekter og med like sterk tro på å kombinere kommersiell teft med interesse for kunst og kultur. Med Los & Co på eiersiden får vi tilgang til flere ressurser og kan trekke på et større miljø i mer omfattende prosjekter, sier Dahlstrøm.

– Neue er et sterkt fagmiljø innen design, teknologi og rådgivning. Flere av byråets mest toneangivende løsninger har oppstått ved nettopp å forstå mulighetene teknologien gir. Dette er noe vi sammen gleder oss til å utvikle videre, sier Jan Christian Fosseidbråten, arbeidende styreleder i Los & Co i en kommentar.

For øyeblikket jobber byrået med utrulling av ny identitet for utstyrsprodusenten Sweet Protection, nye nettsider for AI-startupen Solution Seeker og en installasjon for Dansens Hus.