Løser Young Lions-briefen på live-cam

Som kjent blir Young Lions-briefen sluppet fredag 30. januar. MK Norway-kreatørene Duy Nguyen og Connie Pedersen har valgt å gå løs på Young Lions briefen på live-cam. De skal jobbe med briefen over helgen, hvor alt vil bli streamet live.

56435 94d94 original
Duy Nguyen og Connie Pedersen. Foto: MK

I hele helgen kan du se Duy Nguyen og Connie Pedersen «innelåst» på et rom på MK Norways Oslo-kontor. Her vil duoen gå løs på Young Lions-briefen i 48 timer i strekk. For å gjøre det mer spennende kan du også styre musikken deres, samt stemme på hva de skal spise.

Hva gjør egentlig kreatører?

– Hvor mange ganger har vi ikke hørt «Hva gjør du egentlig på jobb?» av venner og familie. De skjønner ikke helt hva en kreatør driver med på jobb, og med god grunn. Vi tenkte at dette var en gylden mulighet å gi utenforstående en innsikt i vår hverdag, satt litt på spissen, sier Duy og Connie.

– Det er selvfølgelig skummelt å eksponere seg på denne måten, folk kan tross alt se alle våre uvaner. Vi kommer nok til å pille oss litt i nesen, avslutter duoen.

Fra lørdag 31. januar kl. 12.00 kan du se Duy og Connie løse Young Lions-briefen live på www.connie-duy.com. Websiden er kodet av web-utvikler hos MK Norway, Joakim Tønnesen.