Lowe i Orange-reklame

Rob Lowe er den siste i rekken av amerikanske skuespillere som stiller opp i de humoristiske filmene til den britiske mobiloperatøren Orange.

Vi møter Lowe i det han pitcher en nyinnspilling av den klassise Watergate-filmen «All the Presidents Men», der Lowe ser for seg å spille rollen som Bob Woodward, opprinnelig spilt av Robert Redford.

Vi befinner oss på en typisk LA-location, hvor den sleazy Organge-figuren Mr. Dresden gjør som han alltid gjør, nemlig å dumme seg ut. Han begynner med å slå fast at Lowe «har de utroligste blå øyne» før han foreslår at de trenger å flytte fokus fra Watergate til en film «som involverer vann».

Dresden mener Lowe burde spille en badevakt som tar oppgjør med en korrupt badevakt, ved å ringe Deep Throat på en Orange-telefon. Lowe innvender at mobiltelefoner ikke eksisterte i 1972 – og nekter å spille badevakt.

Deretter blir stemningen amper.

Andre skuespillere som har stilt opp for Orange er Macauly Culkin, Mena Suvari, Michael Madsen, Val Kilmer, Steven Seagal, Carrie Fisher, Roy Schneider, Daryl Hannah, Patrick Swayze, Snoop Dogg og Ewan McGregor. Dennis Hopper og Angelica Houston skal spille i to fremtidige Orange-filmer, ifølge The Guardian.

Apropos Kristoffer Joners Storebrand-parodi, så er dette skuespillere som av troverdighetshensyn stort sett ikke gjør reklamefilm i USA, men som gjerne stiller opp i Europa eller Asia.

Se Lowes Orange-reklame her.