Mantovani signerer med Good Afternoon

Det Oslo-baserte produksjonsselskapet Good Afternoon Productions har fått den franske regissøren Matthieu Mantovani med på sitt lag av internasjonale regissører.

87626 93b12 original
«The Encounter» av CLM BBDO Paris for Mercedes-Benz. Regi: Matthieu Mantovani

Produksjonsselskapet Good Afternoon Productions ble startet opp av de to unge kameratene Daniel Evensen (produsent) og Anders Lund (post-produsent) i januar i år.

– Ambisjonene til GAP er å gjøre det lettere for skandinaviske byråer å jobbe med internasjonale talenter, forteller produsent Evensen. – Og vi har siden oppstarten i januar hatt en visjon om at hvert prosjekt krever et drømmeteam av mennesker, uansett hvor på planeten du kommer fra. Det er også derfor vi til nå kun har internasjonale regissører i staben.

Disse teller amerikanske Blake Farber, sveitsiske Lukas Wälli, spanjolen David Alcalde, tyske Hinrich Pflug, dansken Toke Blicher Møller og nå franskmannen Matthieu Mantovani.

Evensen har en fortid i NRK, Monster og Mastiff TV, mens Lund har jobbet med klipp og postproduksjon i tv- og filmbransjen i fem år.

– Lukas Wälli, som akkurat har lært seg norsk, flytter ned til Los Angeles i januar 2018 og åpner opp et lite Good Afternoon-kontor der nede, legger han til.

Den nytilknyttede regissøren Mantovani har tidligere laget film for merker som Allianz, Volkswagen, Peugeot, Audi, Renault, Vodafone og Orange. Han siste film, som du ser i mediespilleren, er for Mercedes-Benz og er muligens ørlite grann inspirert av Netflix-serien «Stranger Things».

• Byrå: CLM BBDO Paris
• Produksjonsselskap: Mile Inn

«The Encounter» av CLM BBDO Paris for Mercedes-Benz. Regi: Matthieu Mantovani