Maskinen girer opp

Digitalbyrået Jerry & Conrad og merkevarebyrået Maskinen er nå ett selskap og seiler under flagget Maskinen.

96390 47799 original

Siden 2010 har Maskinen jobbet strategisk med merkevarer, både nasjonalt og internasjonalt, fra oppstartsselskaper til store organisasjoner og selskaper. Jerry & Conrad har siden 2015 levert nettsider, nettbutikker, digitale løsninger, synlighet og markedsføring på nett.

– Vi består nå av syv personer med stort engasjement for merkevarebygging, filmproduksjon, digital utvikling og synlighet. Vi ser allerede at teamet utfyller hverandre faglig, og leverer effektivt på det kundene våre etterspør, sier partner og daglig leder Per Øivind Bang.

Vokser videre

Siste tilskuddet i Maskinen er Ida Wildhagen, som kommer fra film- og TV-bransjen, og har jobbet selvstendig som digital markedsfører. Hun er ansatt som digital rådgiver og prosjektleder.

– Ida er et etterlengtet tilskudd til Maskinen. Hun kommer til oss med mye erfaring og spisskompetanse. Et viktig tilskudd for å utvikle oss videre innenfor det digitale fagfeltet. Ida er allerede i gang med flere prosjekter, sier Bang.

Wildhagen hadde sin første arbeidsdag 16. mars, der hun møtte resten av teamet på video.

Mer av det som funker

Selskapet kommer til å fortsette strategiske samarbeid med ledende designbyråer. I den siste tiden har de levert prosjekter sammen med Olssøn Barbieri, Heydays, Metric Bielke&Yang, Minsk og Neue.

– For oss er det utviklende å få jobbe med landets aller beste designere. Det gir en dynamikk som sørger for at vi alltid må pushe oss faglig og kreativt. Som kunde eller samarbeidspartner vil du fortsatt få kunne jobbe direkte med hver av oss, men samlet blir vi sterkere og kan levere mer av det som funker, avslutter Per Øivind Bang.

Maskinen består nå av mannskapet Per Øivind Bang (strategisk rådgiver og daglig leder), Jermund Lie (utvikler), Ida Wildhagen (rådgiver/prosjektleder), Jon Frogner (kreatør), Preben Winther Hansen (filmregissør), Andreas Åsebø (digital rådgiver) og Ketil Winther Løkke (strategisk rådgiver).