Mer podkast i monitor fra ANTI

ANTI ansetter Cecilie Ramona Kåss Furuseth og fortsetter sin satsing på podkastformatet.

Anti podcast
Fra venstre: Kristin Grimstad, Cecilie Ramona Kåss Furuseth og Kenneth Pedersen. Foto: ANTI

– Det er to ting jeg har blitt veldig glad i de siste årene, og det er ANTI og podkast. Så det at ANTI satser videre på podkast og vil ha meg med på laget er som en drøm som går i oppfyllelse. Jeg er nerdete opptatt av podkast, også gjennom å være på skapersiden og utvikle konsepter for andre. Nå gleder jeg meg enormt til å utvikle nye og spennende podkaster sammen med teamet hos Anti, sier Cecilie Ramona Kåss Furuseth.

I ANTI har de produsert podkaster i årevis, og nyansettelsen demonstrerer at selskapet fremdeles har trua.

– Vi har stor tro på at podkast vil øke i årene som kommer. Men skal man skille seg ut og få med seg både lyttere og annonsører, så er vi helt avhengig av gode innholdshoder og formidlere. Her er Cecilie i en særposisjon. Hun er ekstremt dyktig både foran og bak mikrofonen. Ikke minst ser vi på utviklingsprosjekter der vi kan krysse podkast med TV-serier som er svært spennende, sier lederduoen i ANTI, Kristin Grimstad og Kenneth Pedersen.

– Et helt nydelig sted å lage innhold

Kåss Furuseth har produsert en rekke podkaster sammen med byrået, og de er følgelig godt kjent.

– Etter å ha laget flere podkaster på huset, kan jeg med hånden på hjertet si at ANTI er et helt nydelig sted å lage innhold, både faglig og hyggemessig. Det vil jeg gjerne dele med andre. Så nå håper jeg at hvis det sitter noen der ute som brenner inne med en skikkelig god podkastidé, send meg en mail, så tar vi en prat!, avslutter Cecilie.

ANTi står bak podkaster som «Unntakstilstand», «God bedring», «Hos Peder», «Ha det bra», «Hele Historien», «SOS nødtelefonen», «Vendepunktet» og «Ufiltrert» med flere.