Merete Mandt Larsen slutter i Mediebyråforeningen

Merete Mandt Larsen har sagt opp sin stilling som daglig leder i Mediebyråforeningen. Hun vil stå i jobben ut august måned.

Mereteslutter1026
Merete Mandt Larsen slutter hos Mediebyråforeningen.

– Jeg vil takke Merete for en meget god jobb. Hun har satt foreningen på dagsordenen og har på vegne av Mediebyråforeningen engasjert seg i mange viktige saker. –Vi beklager at hun nå velger å slutte, sier styreleder Børre Sunde i Mediebyråforeningen.

Styrelederen legger vekt på at Merete Mandt Larsen har prioritert, og evnet, å synliggjøre Mediebyråforeningen gjennom media, konferanser og arrangementer.

– Mediebyråforeningen har hatt et synlighetsløft i bransjen og Merete har gjort en solid innsats som vår stemme utad, sier Sunde.

Mandt Lasen startet i Mediebyråforeningen i november 2016. Hun kom da fra stillingen som strategisk rådgiver hos In Sight AS. Før det var hun kommunikasjonsleder i Lofotkraft AS.

Hun sier det er både trist og vemodig å reise fra Mediebyråforeningen, etter rundt 4,5 år i stillingen som daglig leder.

– Jeg har hatt flotte år i Mediebyråforeningen. Jeg har fått anledning til å sette Mediebyråforeningen og medlemmenes tjenester på agendaen i markedet for medier og kommunikasjon – ja, også ut i det nasjonale markedet godt utenfor andedammen vår, sier Mandt Larsen.

Mandt Larsen begynner som rådgiver/hodejeger i Raadgiverhuset Rekruttering

– Jeg gleder meg til å begynne hos Raadgiverhuset Rekruttering. Etter mange år i kommunikasjonsbransjen og med et stort nettverk, ser jeg på dette som en naturlig vei videre for meg. Jeg begynner der til høsten, så nå skal jeg gi full gass de siste månedene hos Mediebyråforeningen, sier hun.