Merete Mandt Larsen starter Unike Hoder

Bransjeringrev Merete Mandt Larsen starter nå opp sitt eget rekrutteringsselskap. Selskapet har fått navnet Unike Hoder og skal ha fokus på stillinger innen fagområdet kommunikasjon/markedsføring.

Merete Highrees 1023 002
Merete Mandt Larsen skal stå på egne ben med rekrutteringsselskapet Unike Hoder.

– Dette har jeg gledet meg til lenge. Jeg har jo alltid drømt om å starte opp med noe helt på egen hånd. Det gjør jeg nå. Det er ingen vei tilbake nå. Spennende og givende, sier Merete Mandt Larsen.

Hun sluttet i Raadgiverhuset Rekruttering rett før sommeren, og skal nå stå på egne ben. Selskapet satser på rekruttering, men i tillegg skal Unike Hoder tilby tjenester innen rådgivning og «coaching».

Sin egen sjef

I første omgang vil Mandt Larsen være daglig leder, rekrutterer, rådgiver og eneste ansatt. Hun eier selskapet 100 prosent. Unike Hoder skal være Oslo-basert men satser på å selge tjenester innen rekruttering og rådgivning i hele landet.

Merete Mandt Larsen har over 30 års erfaring fra medie- og kommunikasjonsbransjen. Hun har blant annet jobbet i selskaper som Aftenposten, Radio 1, Bates, Smart Club, Publicis, Carat Norge AS, og Lofotkraft AS. Hun kommer sist fra Raadgiverhuset som Hodejeger og Partner – og var før det daglig leder i Mediebyråforeningen.

– Mangfold blir verdsatt og aktivt søkt etter

Mangfold og likhet vil være sentrale stikkord i Unike Hoder – og vil ligge sentralt i selskapets verdier.

– Selskapet har som mål å fremme mangfold og likhet i arbeidslivet. Derfor vil det aktivt bli søkt etter et mangfold i rekrutteringsprosessene, sier Merete Mandt Larsen.

– Gjennom Unike Hoder ønsker jeg å skape en plattform der mangfold blir verdsatt og aktivt søkt etter. Vi trenger alle talentene som kan berike arbeidslivet. Ved å sikre at rekrutteringsprosessene er inkluderende og mangfoldige, vil selskapet bidra til å bygge sterke og dynamiske team som kan møte dagens og morgendagens utfordringer, sier Merete Mandt Larsen.