MK Bergen får Reflex

Norges største faghandelskjede innen barneklær og -utstyr har etter en byråkonkurranse valgt MK Bergen som hovedsamarbeidspartner.



Reflex har 90 butikker fordelt over hele Norge og har samarbeidspartnere også i de nordiske landene. Nå legges nye offensive planer. MK Bergen vil i første omgang bistå med definering av en merkevareplattform for selskapet og deretter implementere denne overfor ansatte og markedet.
– Vi falt for MK Bergens litt annerledes kommunikasjonssyn. Byrået er en utfordrer og tenker både reklame og PR i sammenheng, samt at de har et sterkt fokus på at det som lages skal gi resultater. Det liker vi som sitter på kundesiden, sier Tor Olav Sunde, administrerende direktør i Reflex.

– Reflex står overfor store oppgaver og vi er stolte over at de har valgt oss som nasjonalt byrå. De har produkter og en profil som kommuniserer direkte til de kjæreste vi har – nemlig mødrene. Vi skal gjøre vårt til at norske kvinner og barn blir enda gladere i Reflex, sier Svein Roger Selle, administrerende direktør i MK Bergen.