MK Bergen kaprer Norwegian Pirates

Norwegian Pirates er et utviklingsselskap innen sosiale medier og internettjenester. Nå har selskapet fått kommunikasjonshuset MK Bergen inn på eiersiden. Snart kommer piratene med en norsk verdenslansering.

22585 9bebf original

Norwegian Pirates er et kreativt miljø innen sosiale medier og onlineutvikling. Selskapet har spesialisert seg på å lage løsninger for internett der brukerne stadig vender tilbake, og hvor man deler informasjon, spill eller tjenester med sine venner.

– Vi har sett etter en partner med sterk kompetanse innen dette området, som kan utvikle MK videre og samtidig deler våre visjoner om å tenke større ut fra Bergen. Vi veldig glade for å fått til en avtale med Norwegian Pirates, sier Svein Roger Selle, administerende direktør i MK Bergen.

Flytter sammen. Selskapet eies nå av av partnerne Jarle Holmelid og Ivar Borthen, (66 prosent), og MK Bergen (34 prosent). Selskapene er nå flyttet sammen i Bergen, Lille Øvregate. Norwegian Pirates har også fått støtte fra Innovasjon Norge. Norwegian Pirates utvikler for tiden et interaktivt filmstudio på nettet, hvor vanlige brukere kan skape sine egne filmer og dele dette i sitt sosiale nettverk. Går alt som planlagt skal dette lanseres internasjonalt i løpet av høsten/vinteren 2009/10.

– Vi er veldig glade for å få MK Bergen med på eiersiden. De har kompetanse som utfyller oss utmerket, samtidig som de er offensive i sin bruk av online virkemidler. Med MK på laget er vi kommet et stort steg videre mot å skape et sterkt selskap innen online sosiale medier med internasjonalt nedslagsfelt, sier Jarle Holmelid, daglig leder i Norwegian Pirates.

Står sterkere. – Reklamemarkedet er tøft for tiden. Likevel tror vi at det er fornuftig å satse nå for å stå enda sterkere når det lysner i horisonten. MK Bergen flyter fortsatt godt og har den siste tiden opparbeidet seg en sterk portefølje spesielt innen dagligvaresektoren, avslutter Selle.