«Moe» Chakiri til The Film Agency

Mohammed Chakiri blir regissør i The Film Agency Oslo.

Skjermbilde 2021 01 13 kl 13 34 07
Mohammed «Moe» Chakiri.

– Liker du humor og quirky iscenesettelser så følg med, vi har gleden av å presentere Mohammed «Moe» Chakiri, sier Maren Gjerdrum Haugen, produsent The Film Agency Oslo.

– Han kommer fra musikkbransjen og var med på å etablere plateselskapet Mutual Intentions. Moe ble uteksaminert fra Den Norske Filmskolen i våres, og har allerede rukket å være regiassistent på serien «Jordbrukerne» for Rubicon TV. Han skriver nå og er medutvikler på en serie, samtidig som han utvikler manus til kortfilm, og et nytt seriekonsept, forteller Gjerdrum Haugen.

– Moe kaller seg selv en «platesamlenerd» med nok av referanser til abstrakt library-musikk fra 1970-tallet. Perfekt tenkte vi, som har hatt et godt øye til Moe en stund, som vi synes er en musikalsk og hardtarbeidende regissør.

– Reklame er nytt for meg, men det er noe jeg ikke er helt fremmed for. Gleder meg til å leke med rare premisser, sprøe ideer og la fantasien løpe fritt sier Moe.

– Jeg er overveldet over mengden av spennende referanser, ideer og filmatiske grep denne fyren sitter på. Han vokser helt åpenbart i takt med utfordringene sine og vi gleder meg enormt til veien videre, avslutter Gjerdrum Haugen.