More på offensiven

Telenor-eide More Mobile Relations kjøper det finske teknologiselskap Add2Phone. Målet er å ta en klar lederrolle i markedet for mobil markedsføring.



More Mobile Relations er Nordens raskest voksende selskap innen mobil markedsføring. Nå fortsetter More sin ekspansjon gjennom oppkjøp av det finske selskapet Add2Phone. Målet er å utvikle det nordiske markedet og ta en klar lederrolle.

More har i løpet av året kjøpt opp flere selskaper: Active Loop Marketing i Norge, N'volve i Danmark, 12snap-Lokomobil i Sverige, og nå det finske selskapet Add2Phone.
– More har fra dag én hatt en strategi om å inkludere en ledende teknisk plattform i det nordiske selskapet. Ambisjonen er å bli nummer én i Norden, og fordi vi kommer til å ha et stort antall parallelle prosjekter i forskjellige land, trenger vi en teknisk plattform som kan gi oss og våre kunder trygghet rundt leveranse. Dette har vi funnet i Add2Phone, sier markedsdirektør Anders Børde.

Add2Phone utvikler og selger plattformer og verktøy for mobile internettsider, kommunikasjonsløsninger og mobil annonsering.
– Det føles bra å være en del av Moregruppen. Det faktum at vår plattform nå vil bli brukt til å levere mobilkampanjer i hele Norden er en god anerkjennelse for alt arbeidet vi har lagt ned i utviklingen av våre produkter. Flere prosjekter og mer ressurser vil nå bidra til at våre verktøy blir enda bedre i fremtiden, sier Jari Anttonen, direktør i Add2Phone.