Morten Borgestad til Tinagent

– Vi er superstolte over å ha fått Morten ombord i Tinagent! Med sin sans for absurd og subtil komikk skal vi levere underholdende reklame på et nytt nivå, sier en tydelig glad byråleder, Tina Holth.

Morten
Morten Borgestad.

Morten Borgestad jobber med ulike dokumentariske metoder der han stiliserer det surrealistiske. Det som driver ham er dualiteten i det å finne interessante mennesker og steder, og sette dem sammen på en ny og underholdende måte. Arbeidet hans kjennetegnes av en overraskende og skarp komikk, i tillegg til en estetisk og ryddig uttrykksform, forteller Tina Holth.

Overlater ingenting til tilfeldighetene

Hun mener hans bakgrunn som AD gir ham fordelen av å raskt forstå essensen av en idé.


– Med et velutviklet øye for detaljer overlates ingenting til tilfeldighetene. Han velger nøye rollebesetningen, plassering, rekvisitter og styling for å få bildet eller filmen til å nå sitt fulle potensiale, fortsetter hun.

– Vi har fulgt nøye med på Mortens spennende reise helt fra studietiden på Westerdals, til da han oppfant seg selv på nytt som fotograf, og siden som regissør. Han er leken og en usedvanlig fin fyr som leverer humor med realisme og surrealisme. Alt harmonerer med det sjarmerende. Morten er som hånd i hanske for Tinagent, sier Holth.

Hun mener Borgestads brede kunnskap og erfaring styrker Tinagents stab på foto og bevegelige bilder, i tillegg til erfaringen han bringer med som art director og regissør.

Helt topp å være en del av gjengen

– Jeg har kjent Tina og Cathrine siden jeg gikk ut av Westerdals for mange år siden. Jeg har møtt dem som proffe og imøtekommende agenter da jeg var AD, som gode kollegaer da jeg var fotoassistent og som støttende veiledere da jeg startet opp for meg selv. De er blant de aller flinkeste og hyggeligste, så det er helt topp å nå være en del av gjengen, sier Borgestad om sin nye familie.

Borgestad er fremdeles representert av FUS! og Pravda med hensyn til filmproduksjon.

Her ser du et lite utvalg av fotografiene hans:

VB
Nav
Eric Bombard
Biola
Obos Morten