Nå Talas det om Månedens arbeid i januar

Antis nylig Gullblyanten-premierte pakningsdesign for Talas æplemost vant KF-lesernes gunst i januar, og ble stemt opp som Månedens arbeid. Anorak for Rikstoto og TRY for forsvaret kom også på pallen.

83823 e54ec original

I fjor på denne tiden vant Anti gull i Gullblyanten i kategori for Pakningsdesign med sitt typografi-baserte konsept for Hamar-baserte Talas Øl. I år fulgte de opp med pakningsdesign for Talas Æplemost, en jobb som forrige fredag ble premiert med Gullblyanten-diplom i samme kategori.

Og ikke nok med det: Nå har jobben også blitt premiert med Månedens arbeid her på kreativtforum.no.

På andreplass finner vi Anoraks kommunikasjonskonsept for Rikstoto-varianten Lyntoto, som på sjarmerende vis snakker til tvileren i folk. Jobben er laget sammen med produksjonsselskapet Bacon og mediebyrået Starcom. Regissørene Matias & Mathias har i denne sammenheng produsert tre filmer i Oslo og Thailand.

På tredje plass er TRYs kampanje for Forsvaret, «Noe mer enn en utdanning … » som skal rekruttere enn det som har vært tradisjonelt, men likefullt har i oppgave å finne de beste hodene i konkurranse med de beste utdanningsinstitusjonene. Denne jobben er gjort sammen med Motion Blur og regissør Kavar Singh.

Her stemmer du på Månedens arbeid for februar.


Annonse: