Nådde Pol etter byrå-odyssé

Jonathan Aglen og Daniel Eraker skaffet seg praksisplass ved å opprette et mobilt problemløsningsbyrå.

42247 db8c1 original

Det er hard konkurranse om praksisplassene hos de mest velrenommerte. I november dannet Westerdals-teamet Jonathan Aglen (AD) og Daniel Eraker (tekst) et mobilt problemløsningsbyrå, «Norges Minste Reklamebyrå», med hensikt å skaffe seg praksisplass hos et av de ledende byråene i Oslo.

– Nå er «Norges Minste Reklamebyrå» ferdig med byråturné og etterarbeid. Resultatet av turnéen har virkelig vært overveldende, forteller de to til kreativtforum.no.

Duoen tok det mobile arbeidsstedet – et slags popup-kontor på fire kvadratmeter – rundt på en intensiv turné i byrå-Oslo. Hvert byrå fikk låne mikrobyrået i 48 timer, før Eraker og Aglen tok med seg kassa videre til neste reklamegigant.

Teamet endte opp med praksisplass hos ingen ringere enn T/A Pol, utbryterne fra Try/Apt som dannet eget byrå høsten 2013.

– Vi satt igjen med åtte ulike invitasjoner til mappevisning, og tre konkrete tilbud om praksisplass Norges Minste Reklamebyrå gikk altså fra å skrike etter oppmerksomhet, til å prioritere de beste i bransjen – og det bare på en to uker lang besøksturné, forteller et fornøyd team.

I mediespilleren kan du se film med smakebiter fra byråturneen. Alle arbeidene som ble laget i perioden kan du se på hjemmesiden deres.