Natt&Dag er på nett

I oktober har gratisutelivsavisa Natt 20-årsjubileum. I forkant av jubileet lanserer avisen etter mange år med om og men sine egne nettsider.

5164 beac1 original


– I 20 år har Natt&Dag vært landets ledende formidler av populærkultur. I løpet av de 20 årene har vi provosert, laget rabalder, blitt slått konkurs og gjenoppstått utallige ganger. Vi har satt viktige emner på dagsordenen og blitt elsket og hatet av over 140.000 lesere i Oslo, Bergen og Trondheim, men vi har ikke klart å overføre Natt&Dag til den nye flermediale medievirkeligheten før nå, heter det i en melding fra N&Ds nye eiere, Innovation Media.

Fredag lanserte de 20-åringens nye webside, nattogdag.no. Den skal ifølge samme melding videreføre papiravisas kompromissløshet, samtidig som nettstedet står på egne ben med egen redaktør (Andreas Øverland) og egne redaksjonelle ressurser.

Tilgjengeliggjør arkivet I løpet av høsten skal i tillegg alle tidligere utgaver av Natt&Dag digitaliseres og legges ut på nett, og avisas rikholdige arkiv av feature-saker anmeldelser og intervjuer blir dermed for første gang tilgjengelig for nettavisens lesere.

Innovation Media hevder de på kort tid har ryddet opp i selskapets økonomi, styrket den eksisterende salgsorganisasjon og kvalitetssikret bladets distribusjon.