Nedtelling til Gullblyanten: Ester og Jørgen

Etter et gravalvorlig pandemiår (og vel så det), leter Ester Hjellum og Jørgen Bøhle Bakke etter de lyse øyeblikkene når de teller ned til årets viktigste prisutdeling og fest.

IMG 0712
Klar for take-off: Jørgen Bøhle Bakke og Ester Hjellum.

Ester og Jørgen har vært kreativt team i fjorten år. Tolv av dem i TRY og snart to av dem som kreatører og partnere i Morgenstern. De er kanskje Norges eneste team som ikke har gått på Westerdals.

– For noen år siden så vi et foredrag i Cannes som het «Has Advertising lost it sense of humour?». Paneldeltakerne konkluderte med «ja.»

– Men det lages jo fortsatt mye morsom reklame der ute, det er bare sjeldnere de markerer seg i reklamekonkurranser, kanskje? Så vi har satt oss et lite dogme om å plukke ut mulige vinnerjobber vi kniste og lo av. Ikke at det er noe gææærent i å lage «nå skal vi redde verden-reklame» altså, det blir bare mye av det om dagen …

– Denne kampanjen, som vi tror og håper blir premiert, har blitt trukket frem før. Vi syns også radio-uttakene er verdt å få med seg. Vi lo godt!

Forleggerforeningen: Venner for livet

Forleggerforeningen-venner-for-livet.mp3
Last ned

Forleggerforeningen: Søstre

Forleggerforeningen-søstre.mp3
Last ned

Forleggerforeningen: Bursdag

Ed043be60a6bb1931cc7f81068687d59.mp3
Last ned
Kia t3 ao dot 980x600 hr soul ev

Whaaat? spott 1

Kicel13001r0-spot-1.mp3
Last ned

Whaaat? spott 2

Kicel23001r0-spot-2.mp3
Last ned

Whaaat? spott 3

Kicel33001r0-spot-3.mp3
Last ned

Whaaat? spott 4

Kicel43001r0-spot-4.mp3
Last ned

– Dette var gøy! Og deilig befriende å se (strengt tatt høre) noen selge elbil uten et snev av pretensiøsitet (er det et ord??). Ja til fjas!

– He, he! Den med lampa er morsomst, syns vi.

«Filip Movinckel er tilbake» av Morgenstern for PowerOffice (regi: Erlend Westnes)

Her ser du tre av de åtte filmene i kampanjen. Se resten ved å klikke på lenken over.

– Vi syns jo det er litt rart å skulle foreslå jobber fra eget byrå, men vi syns også siste runde med Movinckel for PowerOffice av Torkild og Bjørnar ble veldig morsom, da …

– Sees på fest!

Gb happy 4x3 innlevering3

Gullblyanten 2020: 15. oktober 2021 Billettsalget er i gang!

Nå er det mulig å sikre seg billetter til høstens store fest på Clarion Hotel The Hub. Det er færre plasser i år enn vanlig, og vi prioriterer de fullvaksinerte, så det gjelder å være tidlig ute. Les mer og bestill billett(er) her.