Nedtelling til Gullblyanten: Helene og Martine

Det ferske kreative Fasett-teamet Helene Egeland og Martine Østrem tipser oss om noen favorittjobber fra året som har gått.

95803 a92da original
«Stjel våre ansatte» av NORD DDB for McDonald's var en av Fasett-teamets favoritter fra året som gikk.

Liggende: Martine. Sittende: Helene

De nye hodene i Fasett, Martine Østrem og Helene Egeland, har scrollet seg greit tilbake i arkivet til KF og funnet frem til disse godbitene:

«Postmannen» av Pol for Posten/Bring (regi: Filip Nilsson hos Einar Film)

– Første godbit ut er fjorårets julekampanje fra Posten laget av POL, hvor det velkjente juleevangeliet har fått en aldri så liten plot-twist. Uventet og gøy!«Stjel våre ansatte» av NORD DDB for McDonald's

– Videre syns vi at McDonalds og NORD DDB leverte med sin kampanje «Stjel våre ansatte». Det er et solid stykke arbeid som tar opp en viktig problemstilling og McDonald's oppleves som en veldig riktig avsender. Kult at de løfter frem sine unge ansatte!«Lykke kan finnes i et lite stykke» for Freia av SMFB (regi: Mikkel Sandemose hos Pravda)

– Til slutt vil vi trekke frem «Lykke kan finnes i et lite stykke» av SMFB. Innmari fine, umiddelbare og ektefølte filmer. At det blir brukt ekte mennesker med ekte relasjoner hever hele opplegget.

Har dere noen favoritter fra de siste 30 årene? Gullblyanten har nemlig 30- årsjubileum i år!

«Trommesettet» for FINN.no av Hei! (regi: Kalle Breitholtz hos EFTI)

– Som alle sikkert er enige om, har Finn.no gjort utrolig mye bra gjennom årene. Jokeren i bunken er derfor den vi kaller «Nei, den har vi ikke sett». Den replikken sitter. Nydelig casting og skuespill!Gullblyanten foregår på Clarion Hotel The Hub fredag 6. mars. Frist for å kjøpe billett er 14. februar.