​​Nedtelling til Gullblyanten: Heydays

​​Designbyrået Heydays tenker høyt om hva som bør hevde seg i Gullblyanten 2018.

91998 fd959 original
Kolonial.no har fått med seg The Mountain fra «Game of Thrones» til å bære folk hjem fra butikken.

​​

Heydays ble etablert i 2008 og teller nå 13 ansatte. Teamet spesialiserer seg på design av visuelle identiteter for norske og internasjonale kunder, eksempelvis NRK, Urban Sharing, Huddly, Apotek 1, Folio, Thames & Hudson og Aurlands. Her plukker de ut noen jobber de mener bør hevde seg i årets Gullblyanten.


​​«Kolonial Kjempehjelp» av Anorak (regi: Øyvind Holtmon)

​​– Her er vi langt ifra objektive: Anorak ga oss våre første jobber for 10 år siden og Kolonial har vi jobbet med siden de var en navnløs pitch-deck. Vi synes uansett dette er kjempeartig og teit idé. De fleste kjenner seg igjen i å gå lei vinteren, da er det kjempeflott å få litt hjelp i hverdagen.

​​

​​Yr tjenestedesign av NRK for NRK og Meteorologisk institutt


«FINN med ærlige filmer om barn og idrett» av Morgenstern (regi: Matias & Mathias)

– ​​Dette er både viktig for miljøet og den er morsom. Vi synes generelt at Finn har god humor, og de tar livets realiteter på kornet. Ikke minst er de veldig gode på å være konsekvente. Det bygger gode merkevarer! Vi vil også slå et slag for gjenbruket. Det er noe flere av oss kan relatere seg til som småbarnsforeldre.


Gullblyanten 2018 foregår 1. mars 2019 på Clarion Hotel The Hub. Frist for innlevering av arbeider er 24. januar 2019 kl 23.59.