Nedtelling til Gullblyanten: Ida, Marcus og Torkel

En kreativ trio fra byrået Hausmann gir oss eksempler på imponerende arbeid fra året som har gått.

91992 ba404 original
En grillgal type har våknet fra vinterdvalen sin i grillkampanjen fra Extra, en av Hausmann-trioens favoritter fra året som gikk.

På jobb: Ida Fjeldbraaten, Torkel Skjolden og Marcus Hassel.Opprinnelig var det den kreative lederduoen Tone Humblen og Ida Fjeldbraaten fra Hausmann som skulle telle ned sammen, men siden Tone skal være juryleder i Gullblyanten ønsker hun å trekke seg til side. Derfor får Ida hjelp av sine undersåtter, team Torcus: Torkel Skjolden og Marcus Hassel.

«Vekking fra Hamar» av TRY for Norsk Tipping (regi: Ida&Andreas)

– Norsk Tipping får hele Norge til å bestille «Vekking fra Hamar». Vi elsker reklamer som klarer å bli noe folk snakker om i lunsjen. Kampanjen har fått tusenvis av nordmenn til å stå opp tidligere, helt frivillig!«Grillgalskap fra EXTRA» av POL (regi: Aksel Hennie)

– EXTRA fyrer i gang grillsesongen med en klokkeklar innsikt – er det noe som får menn til å føle seg helt sjef, så er det grill. Også hjelper det at filmene oser av humor og godt håndverk.

«Snakk både jobb og privat» for Phonect av Futatsu (regi: Eskil Paus)

Her kommer Phonect med radiospotter som treffer rett på mål. Hvordan vi spiller forskjellige karakterer ut i fra hvem vi snakker med er noe alle kan kjenne seg igjen i. Vi humrer, og spottene forklarer fordelene, helt enkelt.

Gullblyanten 2018 foregår 1. mars 2019 på Clarion Hotel The Hub. Frist for innlevering av arbeider er 24. januar 2019 kl 23.59.