Nedtelling til Gullblyanten: Ragnhild og Simen

Belong-teamet Ragnhild H. Ulleberg og Simen Løvberg Sund viser oss et knippe jobber de har satt pris på fra det siste året.

92346 21bd6 original
Fra Mortensterns kampanje for PowerOffice, en av Belong-teamets favoritter fra Gullblyanten-året.

Simen Løvberg Sund og Ragnhild H. Ulleberg.

Ragnhild og Simen er et kreativt team som holder til hos Belong (inntil nylig kjent som Patchwork) på Tøyen. Duoen har brukt humor og gåsehud som ledetråder i gravingen etter noen av sine favoritter.


«Full kontroll» av Naug for Sbanken (regi: Magnus Liestøl og Anders Bremnes / Storylounge)

– Et morsomt og snertent konsept, som fikk en ekstra dimensjon da «behind the scenes»-versjonene av reklamene ble sluppet. En kreativ måte å bygge ut reklamekonseptet, og vi sender våre varmeste tanker til produksjonsgjengen som har flippet pannekaker og kastet nøkkelknipper i dagevis.


«Sølvguttene synger julen inn … igjen» av Kitchen for Fretex (musikk og lyddesign: Verdens Sterkeste Mann)

– Hva skjer når sølvgutter blir til sølvmenn? Det blir gull fra oss! Her klarer Kitchen å være rørende og tro mot merkevaren, og gir oss akkurat de følelsene vi har på ønskelista i julestria. En perfekt måte å bruke en aktør som Sølvguttene.


«Lønner seg for alle. Nesten alle» av Morgenstern for PowerOffice (regi: Erlend Westnes)

– Denne perlen av et konsept kan vi kose oss med, gang på gang. Gjennomføring og casting er som en god «Uti vår hage»-sketsj samtidig som den formidler budskapet på en tydelig måte, selv om vi får litt lyst på nye ringpermer.


Gullblyanten foregår på Clarion Hotel The Hub fredag 1. mars.