Nedtelling til Gullblyanten: Torbjørn og Theo

Det rykende ferske SMFB-teamet Torbjørn Havn og Theo Mogens Merkiled forteller oss hvor Gullblyanten-skapet skal stå.

95704 67c7d original
Skjermbilde fra «Shaban river skjorter» av Morgenstern for Finn.no.

Torbjørn Havn (t.v.) og Theo Mogens Merkiled gikk ut av Westerdals i fjor. De har vært i SMFB siden. Fortsettelse følger …

– Nå har vi saumfart KF og plukket ut noen arbeider vi mener har det lille ekstra. Tiden vil vise om dette er fasit eller ei.

«TV 2 Sumo legger ballen død» av Anorak og «VG Live svarer TV 2» av Per Høj


– Først ut er årets morsomste feide. Det er alltid gøy å kødde litt med konkurrentene, og enda morsommere når de kødder tilbake. Høstens radio-beef mellom Anorak og Per Høj har vi stor sans for. Vi synes dette resulterte i to av årets beste radiospotter.

Den opprinnelige spotten fra TV 2 Sumo/Anorak hører du her.

• Shaban river skjorter» av Morgenstern for Finn.no (regi: Erlend Westnes)– I tillegg har vi flirt oss ihjel av knappemannen fra Albania, Shaban. Ingen andre river skjorter med en slik overbevisning, og vi er overbevist om at denne filmen kommer til å gjøre det bra i årets Gullblyanten. Honnør til Morgenstern og Andre Gidoin for et herlig stykke arbeid.

Har dere noen favoritter fra de siste 30 årene? Gullblyanten har nemlig 30-årsjubileum i år!

• «Ta toget» av POL for NSB (2014) med Einar Film (regi: Aksel Hennie)


– Nå som NSB har opphørt føles det riktig å trekke frem «Ta toget»-kampanjen til POL. Oppfordringen er banalt enkel og dramatiseringene er genialt morsomme. Spennende å se om VY klarer å følge opp med like skarp reklame …

Fristen til å sende inn arbeid til Gullblyanten er 23. januar. Prisutdelingen foregår på Clarion Hotel The Hub fredag 6. mars. Frist for å kjøpe billett: 14. februar.