Nedtelling til Gullblyanten: Zakarias og Glenn

To av Tante Randis grunnleggende tanter kikker inn i kula og spår litt i forkant av Gullblyanten.

92051 6bdfd original
Fra «Flax in Space» av TRY for Norsk Tipping.

Zak og Glenn. Foto © Tante Randi

I 2017 ble Zakarias Nadir og Glenn Haugen med Tore Woll for å starte Tante Randi, som på ett år har vokst fra fire til åtte ansatte. De har tatt en titt i Gullblyanten-kula og drar frem tre jobber de er spesielt imponert over.

«​Hold deg hjemme med Pizzabakern»​ av Sindre Johnstad og Erlend Løfald fra Westerdals

– Først ut er en studentjobb. Vi har sett litt mapper i det siste og det er mye bra som rører seg blant de nyutdannede, men Sindre og Erlend med sin jobb «​Hold deg hjemme med Pizzabakern»​ var veldig superkul! Vi har alle vært der (bortsett fra Zakarias som ikke har lappen, da), og denne tjenesten må være gull verdt for Pizzabakeren! Denne får metall, nesten bombesikkert.


«Flax in Space» av TRY for Norsk Tipping (regi: Matias & Mathias)

– Denne så vi en dag da vi satt fire stykker inne på vårt gamle kontor på åtte kvadratmeter, og trengte noe å flire litt av. Vi lo en hel arbeidsdag. Takk, Jørgen og Ester.


Radiokampanje for Helt Hjem av Hausmann (med Sagveien Resort)

– Sist, men ikke finsk må vi ta med en jobb fra våre gamle kolleger Tone og Ida, som sitter 14 meter borti gata. Ingen av oss har barn (Glenn er i ferd med å bli stefar, men det er forbeholdt en annen KF-spalte), men likevel kjenner vi oss igjen i spottene deres for Helt Hjem. Vi gru-gleder oss til vi selv sitter der med muffins og «Byssan lull» på hjernen.


Gullblyanten foregår 1. mars på Clarion Hotel The Hub. Frist for å kjøpe billett til prisutdeling og fest er 14. februar. Sikre deg billett før det blir utsolgt.