Nettrafikk vokser

Digitalbyrået Nettrafikk, som er en del av Mood Communication-gruppen, ansetter tre nye personer i SEO-avdelingen.

94522 1a917 original
Fra venstre: Lasse Torstenson, Hilde Mikalsen, Helene Kvale, Julie Becklund og Slavisa Gacic.

Lasse Torstenson begynte som daglig leder i Nettrafikk i januar 2019. Nå har han ansatt tre nye i SEO-avdelingen: Julie Becklund, Hilde Mikalsen og Helene Linnéa Kvale.

– Vi opplever stor pågang fra nye kunder og økende oppdragsmengde fra kundene innenfor Mood-gruppen. Med veksten vi har er jeg utrolig glad for at vi nå har fått med oss Julie, Hilde og Helene på laget. Det er tre fantastisk flinke SEO-spesialister, med spisskompetanse på hvert sitt felt. Sammen gir det oss enda bredere kompetanse, sier Torstenson.

  • Julie Becklund kommer fra Red Performance og har de siste tre årene jobbet som SEO-spesialist. Hun tar over som fagansvarlig for SEO-avdelingen i Nettrafikk, og vil ha ansvar for å videreutvikle SEO på tvers av Moodselskapene.
  • Hilde Mikalsen er ansatt som SEO-rådgiver og kommer fra Resolution Media. Her var hun SEO-rådgiver for noen av Norges største merkevareannonsører.
  • Helene Linnéa Kvale er ansatt som SEO-rådgiver og har bakgrunn som tekstforfatter og journalist, med lang fartstid fra film og TV-bransjen.

Nettrafikk-gründer Slavisa Gacic var inntil årsskiftet daglig leder, og han leder nå SEO-avdelingen i selskapet.

– Vi ser at SEO som fagområde stadig blir viktigere for våre kunder og det er essensielt for oss å rekruttere den aller beste kompetansen. Vi har hatt mange runder med dyktige kandidater, men det å finne spesialister som i tillegg har forretningsforståelse er utfordring. Nettrafikk er blant de aller beste på området og jeg tror på ytterligere vekst i tiden som kommer, sier Gacic.